Info:

- Kaikkiin kuvauspaketteihin kuuluu kuvausten suunnittelu, kuvaus miljöössä, koevedokset sekä kuvauskohtainen määrä käsiteltyjä kuvia.

- Matkakulut sisältyvät hintoihin 20 km asti lähtöpaikkana Vantaa. Yli menevistä kilomerteistä laskutetaan 0.46€/km.

- Kuvien tekijänoikeudet säilyvät aina kuvaajalla ellei toisin sovita. Kuvia ei saa väittää omikseen. Kuvia ei saa myöskään muokata tai rajata. Mikäli asiasta ei ole sovittu etukäteen. Kuvien vesileimoja ei saa rajata pois.

- Valokuvaajan työtä ei voi hylätä tyyliin tai sommitteluun liittyvillä syillä. Portfoliostani olet voinut tutustua aikaisempiin töihini ja hyväksyt sen että kuvaustyylini voi olosuhteiden myötä muuttua. Toimitus katsotaan hyväksytyksi 7 päivän kuluessa kuvien lähettämisestä.

- Väärin käytettyjen kuvien hinta 20e/kpl.

- Maksutapana tällä hetkellä kuvauspaketeissa lasku. Kuvaus maksetaan laskulla kahdessa osassa. Ensimmäinen osa varausmaksu(50%) kuvauspaketin hinnasta. Sillä vahvistetaan kuvaussopimus. Se tulee olla maksettuna ennen kuvausta. Laskun toinen osa on loppulasku eli 50% kuvauspaketista ja se laskutetaan heti kuvauksen jälkeen. Toiseen laskuerään lisätään myös mahdolliset lisäkuvat. Laskun toisella erällä on 14 päivän maksuaika.

- Matkakuluja sekä ensimmäistä maksuerää ei palauteta jos kuvattava ei ilmene paikalle tai peruu kuvauksen 48 tuntia ennen kuvausta.

- Kisakuvat maksetaan laskulla. Laskulla on 7 päivän maksuaika. Kuvat käsitellään sekä lähetetään yleensä muutaman päivän kuluessa ja viimeistään viikon päästä tilauksesta.

- Mikäli kuvauspaketin laskun maksu viivästyy eikä maksulle ole pyydetty lisämaksuaikaa perin 8% viivästyskoron. Koron lasku lähtee eräpäivästä lukien. Lisäksi maksettavaksi tulee 5€ suuruinen maksumuistutus.

ALV 0%

Kameran takana....

Olen 19 vuotias valokuvaaja Uusimaalta. Toimialueeseni kuuluu kuitenkin myös Päijät-häme sekä Pirkanmaa. Harrastan ratsastusta, jonka myötä kiinnostuin myös valokuvaamisesta.

Hevoskuvaukseen suuntautuminen on ollut minulle alusta asti itsestään selvää, sillä rakkaus lajia kohtaan on ollut aina suuri. Ajan myötä myös tapahtumakuvaus sekä ihmiskuvaus on alkanut kiinnostamaan.

Kuvauksissa pyrin tarjoamaan parhaan mahdollisen kokemuksen ja tuomaan juuri sinun parhaat puolesi esille. 

"Ihmiseltä voidaan viedä kaikki paitsi yksi asia: ihmisen vapaus valita oma asenteensa, oli tilanne mikä hyvänsä."

Erityisosaamiset:

- Hevoskuvaus

-Tapahtumakuvaus

-Muotokuvaus

                                            Y-tunnus / 3302218-5 /                ALV 0%,  Yritys ei ole Alv vero velvollinen.                                  

Luo kotisivut ilmaiseksi!