"Kun työ on nautinto, elämä on ilo. Kun työ on velvollisuus, elämä on orjuutta. " 

Info

Kaikkiin kuvauspaketteihin kuuluu kuvausten suunnittelu, kuvaus miljöössä, koevedokset sekä kuvauskohtainen määrä käsiteltyjä kuvia. Matkakulut sisältyvät hintoihin 20 km asti lähtöpaikkana Vantaa. Ylimääräisistä kilomerteistä laskutetaan 0.45e/km tai vaihtoehtoisesti julkistenkulkuvälineiden matkan hinta.

Kuvien tekijänoikeudet säilyvät aina kuvaajalla ellei toisin sovita. Kuvia ei saa väittää omikseen. Kuvia ei saa myöskään muokata tai rajata eikä niistä saa teettää esim. mainoksia. Mikäli asiasta ei ole sovittu. Kuvien vesileimoja ei saa rajata pois. Valokuvaajan työtä ei voi hylätä tyyliin tai sommitteluun liittyvillä syillä. Muistutukset on lähetettävä 7 päivän kuluessa toimituksesta. Muussa tapauksessa toimitus katsotaan hyväksytyksi.

Kuvaajalla on oikeus käyttää kuvia mainostamisessa, markkinoinnissa sekä sosiaalisessa mediassa. 


Maksutapana tällä hetkellä kuvauspaketeissa lasku. Kuvaus maksetaan laskulla kahdessa osassa. Ensimmäinen osa varausmaksu (50%) kuvauspaketin hinnasta. Sillä vahvistetaan kuvaussopimus. Se tulee olla maksettuna ennen kuvausta. Laskun toinen osa on loppulasku eli 50% kuvauspaketista ja se laskutetaan heti kuvauksen jälkeen. Laskun toisella erällä on 14 päivän maksuaika. 

Matkakuluja sekä ensimmäistä maksuerää ei palauteta jos kuvattava ei ilmene paikalle tai peruu kuvauksen 48 tuntia ennen kuvausta.


Kisakuvat maksetaan laskulla. Laskulla on 7 päivän maksuaika. Kuvat käsitellään sekä lähetetään yleensä muutaman päivän kuluessa ja viimeistään viikon päästä tilauksesta. 

Mikäli laskun maksu viivästyy eikä maksulle ole pyydetty lisämaksuaikaa perin 8% viivästyskoron. Koron lasku lähtee eräpäivästä lukien.  Lisäksi maksettavaksi tulee 5€ suuruinen maksumuistutus. 

Alv 0%

Erityisosaamiset

- Hevoskuvaus

 -Liikekuvaus

-Tapahtumakuvaus

-Muotokuvaus

                                                                              Y-tunnus      3302218-5                                                

Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!